Szállítási díjak


A honlapon feltüntetett árak nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját!Az egységcsomag dobozokat, tartozékokat, hintaülőkéket, csúszdát (faanyag nélküli rendelés esetén) - futárszolgálattal juttatjuk el az Ön címére.


A szállítási díj Magyarország területén bárhova - 2.000 - 3.500Ft. (postai csomag esetén)

3.500 - 6.500 Ft (Csúszda-lap és 40 kg-nál nehezebb alkatrészek, eszközök szállítása esetén)


--------------------------------------------------------------------------------
Amennyiben a csúszdás tornyok rendelése esetén házhoz szállítást kér, a felépítményeket minden esetben szerkezetkész állapotban összeszerelve, kisteherautóval telek-határig szállítjuk.- Ha a telepítés helyszíne kisteherautóval nem közelíthető meg, úgy a játékot kézzel kell a pontos felállítási helyre cipelni. Ez esetben csak akkor vállaljuk a telepítést, ha segítséget biztosít számunkra. Egy játék súlya 80-200 kg, melyet 2-4 ember tud mozgatni. Segítséget csak a teherautóról a telepítés helyszénéig eljuttatásáig vesszük igénybe.


- Ha a telepítés helyszíne kisteherautóval nem közelíthető meg és nincs olyan szélességű hely ahol kézi erővel becipelhető, kérem feltétlenül jelezze, mert akkor a játszótéri eszközt a helyszínen kell összeépíteni.Telepítést csak saját szállítás esetén vállalunk.Amennyiben csak a játszótéri eszköz szállítását kéri, kollégánk kisteherautóval (telek-határig) a kért címre szállítja. A telepítést és a játék pontos helyszínre cipelését Önnek kell megoldania.--------------------------------------------------------------------------------
 

A játszótéri eszköz összeszerelő üzemünk Tolna megyében Bölcskén található.
A szállítási díjat Bölcske és a megrendelés helyszíne közötti távolság alapján számítjuk ki.

Pl. Budapesti megrendelés esetén: Bölcske - Budapest távolság = 100 Km. Szállítási díj: 100 Km x 250 Ft = 25.000 Ft.

(300 Km feletti szállítás esetén a szállítási díj max. 70.000 Ft)Scheidl Lajos

+36 70 311-6255

 

>> Home Szállítási díjak
powered by Prmania
eXTReMe Tracker
www.casino-online.us